Microblading

Microblading er en av dagens mest etterspurte behandlinger innen Permanent Makeup.  

BIOTEK tilbyr, også her, det mest innovative høykvalitative utstyret på markedet.

 

Med Microblading fokuseres det på å illudere naturtro øyebrynshår og kan være et supert supplement / alternativ til Permanent Makeup utført med maskin.

 

Side Image

Gjennomtestede pigmenter

Biotek Microblading pigmenter består av 5 fantastiske nyanser; tilpasset for å sikre perfekt resultat for hver kunde. 30 års erfaring fra produksjon av Biotek for Permanent Makeup pigmenter gir en solid bakgrunn for å innta dette området.​

Pigmentene er selvsagt, som det øvrige utvalget av Biotek farger, fullstendig fri for allergener, grundig gjennomtestet, garantert og trygt.​Biotek pigmenter respekterer den gjeldende europeiske lovgivningen ResAP (2008) 1: regler fastsatt av EU angående krav og vilkår for sikkerheten til tatoveringer og Permanent Makeup. I tillegg til å være trygt for klienten, er dette en garanti for deg at det ikke oppstår uventede reaksjoner - selv etter år.
Se porfolio
Side Image

Microblading v.s. Permanent Makeup utført med maskin.

Først og fremst – MICROBLADING ER OGSÅ PERMANENT MAKEUP - egentlig riktigere kalt kosmetisk tatovering ;-)!

 

Hovedforskjellen på bryn laget med maskin og bryn laget med Microblading, er hovedsaklig teknikken og verktøyet som benyttes. Resultatet kan bli meget naturtro med begge metoder – OG begge teknikker kan gi meget naturtro tynne hår – alt avhenger av artistens ferdigheter.
 

Ved microblading benyttes en slags penn med et tynt «knivblad» bestående av mange nåler plassert tett sammen på rekke.

Artisten skjærer spor i huden og stryker deretter over med pigment for å illudere hårstrå.

Se kursplan
Side Image

Ønsker du å bli BIOTEK Microblading Artist?

Kit’ene inkluderer materialer som vil bli benyttet under kurset, samt det du trenger til å utføre 10 behandlinger eller mer.

Advanced Kit med engangsverktøy inkluderer:
• 5 pigmenter
• Caliber til oppmåling
• 10 engangs blader flex C#11 / flex U#18
• 2 Makeup penner til opptegning (Skin #103 + Smoked Brown #108)
• 2 ark syntestisk lær til øving
10 stk engangs håndstykke

 
Bestill i nettbutikk
Side Image

Advanced Luxury Kit inkluderer det du trenger til å utføre ca 100 behandlinger.:
• 5 pigmenter
• 1 stk klassisk håndstykke
• 1 stk eksentrisk håndstykke
• 1 Caliber til oppmåling
• 50 stk C blades 14 diameter 0.25
• 50 stk U blades 18 diameter 0.25
• 2 Makeup penner til opptegning
• 20 engangs pk med Skin Jelly etterbehandling
• 2 ark syntestisk lær til øving
Bestill i nettbutikk

FAQ

 • HVA ER SEMI PERMANENT MAKE-UP?

  Permanent Make-up er en form for kosmetisk tatovering.. Teknikken som benyttes til permanent Make-up refereres ofte til som «mikro pigmentering», «mikro pigment-implantasjon», ”countour Make-up”, eller «dermografi». Permanent kosmetisk Make-up teknikk består i å implantere bittesmå pigmenter ca 0,5 mm ned i huden - ned til dermis / lærhuden. BIOTEK BioResisten Colours er allergitestede mineralfarger. Ett til to påfyll er vanligvis påkrevd etter ca 2 uker og er inkludert i prisen. BIOTEKS spesialdesignede nåler og teknikk gjør behandlingen nærmest smertefri.

 • HVORDAN UTFØRES BEHANDLINGEN?

  Permanent Make-up utføres ved hjelp av forskjellige maskiner og metoder. Disse prosedyrene er en prosess, som inkluderer innledende konsultasjon, påføring av pigmenter og vanligvis en eller to påfyll innen 2-3 mnd for å justere form, farge og eventuelt fargetetthet.

 • ER BEHANDLINGEN VIRKELIG PERMANENT?

  Tekninsk sett kalles kosmetisk pigmentering permanent, fordi fargen implanteres i dermis (lærhuden) og ikke kan vaskes bort. Allikevel, som med all tatovering, vil fargen svekkes over tid og etterhvert nesten forsvinne. Pigmentene implanteres kun ca 0,5 mm ned i huden, mens tradisjonell kroppstatovering implanteres 2 mm ned og sitter dermed mye lenger / for alltid. For å opprettholde et jevn resultat, anbefales det å fylle på etter en tid; – på bryn og lepper ofte etter1-2 år – på øyne holder det ofte med hvert fjerde år. De fleste salonger tilbyr ett påfyll til meget redusert pris innen 2 år. Etter 2 år er det ofte full pris. Hvor ofte en klient trenger påfyll avhenger imidlertid av cellefornyelsen i huden. Generelt kan man si at jo eldre man er dess lengre sitter PM (ca. 3 til 7 år)

 • HVA KOSTER PERMANENT MAKE-UP?

  Prisene kan variere en del - normalt fra kr 4000 - kr 7000 per område.Du bør ikke velge artist etter hvem som er billigst. Dette er et håndverk som gir et resultat som varer. Pris og kvalitet henger ofte sammen.

Del på
Twitter
Facebook
Linkedin