Permanent Makeup

BIOTEK Permanent Makeup / mer presist - semipermanent Makeup er en form for tatovering som blekes gradvis, men som sjelden forsvinner helt. 

Pigmenteringen er meget overfladisk - ca 0,5 mm ned i huden (tradisjonell kropps tatoveringsdybde er ca 2 mm).

 

Da pigmenteringen utføres i ansiktet er det svært viktig at uttrykket kan justeres i forhold til skiftende stilarter samt aldersrelatert endring av hud og ansiktstrekk.

Vedlikehold av Permanent Makeup anbefales derfor normalt 1 gang per år.

Her vil det imidlertid være individuelle forskjeller knyttet til personlige hudpleierutiner, alder, hudtype og livvstil.

 

Generelt krever en ung hud oftere vedlikehold enn en eldre - likeså kan en fet hudtype "spise" pigment raskere enn en normal/tørr hud. 

Side Image

HVA KAN BEHANDLES?

LEPPER - forsterkning av kontur, visuell forstørring, innfarging av hele lepper, highligting

BRYN - fylle i / forsterke farge, skyggelegge og tegne på hår til øyebryn

ØYNE - vippeforsterkning, eyeliner og event. øyeskygge

KINN - Rouge
Side Image

Ønsker du å bli BIOTEK Permanent Make-up Artist?

Vi utdanner både nye artister, og vi tilbyr oppgradering til artister som er utdannet fra annet system. Alle våre kurser er av internasjonal standard på absolutt høyeste nivå - og alle kursene er utarbeidet av vår internasjonal sertifiserte Master Trainer Line Ekelund.
Se kurs

FAQ

 • HVA ER SEMI PERMANENT MAKE-UP?

  Permanent Make-up er en form for kosmetisk tatovering.. Teknikken som benyttes til permanent Make-up refereres ofte til som «mikro pigmentering», «mikro pigment-implantasjon», ”countour Make-up”, eller «dermografi». Permanent kosmetisk Make-up teknikk består i å implantere bittesmå pigmenter ca 0,5 mm ned i huden - ned til dermis / lærhuden. BIOTEK BioResisten Colours er allergitestede mineralfarger. Ett til to påfyll er vanligvis påkrevd etter ca 2 uker og er inkludert i prisen. BIOTEKS spesialdesignede nåler og teknikk gjør behandlingen nærmest smertefri.

 • HVORDAN UTFØRES BEHANDLINGEN?

  Permanent Make-up utføres ved hjelp av forskjellige maskiner og metoder. Disse prosedyrene er en prosess, som inkluderer innledende konsultasjon, påføring av pigmenter og vanligvis en eller to påfyll innen 2-3 mnd for å justere form, farge og eventuelt fargetetthet.

 • ER BEHANDLINGEN VIRKELIG PERMANENT?

  Tekninsk sett kalles kosmetisk pigmentering permanent, fordi fargen implanteres i dermis (lærhuden) og ikke kan vaskes bort. Allikevel, som med all tatovering, vil fargen svekkes over tid og etterhvert nesten forsvinne. Pigmentene implanteres kun ca 0,5 mm ned i huden, mens tradisjonell kroppstatovering implanteres 2 mm ned og sitter dermed mye lenger / for alltid. For å opprettholde et jevn resultat, anbefales det å fylle på etter en tid; – på bryn og lepper ofte etter1-2 år – på øyne holder det ofte med hvert fjerde år. De fleste salonger tilbyr ett påfyll til meget redusert pris innen 2 år. Etter 2 år er det ofte full pris. Hvor ofte en klient trenger påfyll avhenger imidlertid av cellefornyelsen i huden. Generelt kan man si at jo eldre man er dess lengre sitter PM (ca. 3 til 7 år)

 • HVA KOSTER PERMANENT MAKE-UP?

  Prisene kan variere en del - normalt fra kr 4000 - kr 7000 per område.Du bør ikke velge artist etter hvem som er billigst. Dette er et håndverk som gir et resultat som varer. Pris og kvalitet henger ofte sammen.

 • ER DET SMERTEFULLT?

  BIOTEKS nåler og teknikk gjør at påføringen av farge går raskere og det oppleves nærmest smertefritt i forhold til mange andre systemer. Det kan for noen oppfattes som ubehagelig. Men generelt sier de fleste at det ikke gjør vondt eller at det var mye mindre vondt enn forventet. Imidlertid anbefaler vi ikke utført PM like før og under menstruasjons-perioden.

Del på
Twitter
Facebook
Linkedin
Permanent Makeup

FINN DIN LOKALE ARTIST

Finn din lokale Biotek ekspert!

Se oversikt over alle Artistene i Norge.

Finn artist nå